Sus

Termeni și Condiții

  /  Termeni și Condiții

Acest site este operat de SC Medical Devices Solutions SRL, o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Târgu Mureş, B-dul 22 Decembrie 1989, Nr. 48 Targu-Mures 540124, România, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J26/783/2010 cod unic de înregistrare RO27749590  (denumită în continuare „Medical Devices Solutions”), număr de telefon 0265.265.268, 0737.514.817 și adresă de e-mail info@dr-scholl.com.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții va rugăm să contactați un consilier Medical Devices Solutions la numărele de telefon 0265.265.268, 0737.514.817.

Medical Devices Solutions se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terți.

Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Cumpărătorul își dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de vânzator și de a primi pe viitor informații despre noi oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing direct. In conditiile Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și la cererea scrisă a Cumparatorului, datată și semnată, expediată pe adresa Dr. Scholl, acesta se obligă:

  • Să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale
  • Să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să șteargă datele ale căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, în mod gratuit
  • Să transforme în date anonime, în mod gratuit, acele date ale căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 referitor la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoționale, produse gratuite, precum și informații prin poștă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Medical Devices Solutions și partenerii săi.

Prin încheierea acestui acord, Cumpărătorul se obligă să accepte Termenii și condițiile Medical Devices Solutions.

Dreptul la retur

Consumatorul se poate razgandi/renunta la comanda, respectiv va putea returna un produs, în termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea
comenzii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a
unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a produsului achizitionat.
In urma renuntarii, vom rambursa contravaloarea produselor, mai putin costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea până la
data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării.
Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator si pot fi influentate de dimensiunea si greutatea produselor
returnate. In orice situatie acestea nu ar trebui sa depaseasca 20-30 RON, indiferent de compania de curierat agreata.
In plus, consumatorul este responsabil si de:
1. costurile suplimentare pe care le implica o alta livrare ( in cazul inlocuirii produsului)
2. diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din urme vizibile de folosire (produsul poate fi refuzat, neacceptand returnarea
acestuia, ori clientul isi da acordul scris ca accepta returnarea unei sume mai mici decat valoarea de achizitie)
Intentia de renuntare la comanda, sau de a returna un produs, trebuie anuntat prin telefon la nr. 0770.242.750 sau prin e-mail la adresa:
office@vital-logistic.ro
Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou!
NU SE ACCEPTA LA RETUR:
Produse cu ambalajul deteriorat (rupt, banda adeziva lipita pe cutie, etichete de curierat lipite pe cutie), produse cu urme de folosire (talpa interioara / exterioara murdara etc.)
Din motive de igiena, nu se accepta la retur ciorapi/sutiene care au fost probate!
Adresa de retur: SC VITAL-LOGISTIC SRL, 540210 Tg-Mures, jud. Mures, str. Gh.Doja, nr.177, corp C1-C2, incinta Prodcomplex.

Înscrie-te la

NEWSLETTER

*Abonează-te acum ca să primești cele mai noi oferte, noutăți și stiri.

v

Încălțăminte medicală, saboți ortopedici profesionali și produse de îngrijire a picioarelor pentru sănătatea întregului tău corp.
Nu aveți permisiunea de a vă înregistra

Reset Password