Sus

Retur

  /  Retur

Ce inseamna retur responsabil?

Returnează produsul pe care nu îl mai dorești in aceeași stare în care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fără pete, fără urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si pe cat posibil cu eticheta inca atasata.  Gandește-te, ție cum ți-ar placea să fie produsul comandat?

Dreptul la retur

Consumatorul se poate razgăndi/renunta la comanda, respectiv va putea returna un produs, în termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea comenzii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a produsului achizitionat.

In urma renuntarii, vom rambursa contravaloarea produselor in termen de 14 zile lucratoare de la data receptionarii coletului returnat, mai putin costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării.

Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator si pot fi influentate de dimensiunea si greutatea produselor returnate. In orice situatie acestea nu ar trebui sa depaseasca 20-30 RON, indiferent de compania de curierat agreata.

In plus, consumatorul este responsabil si de:

  1. costurile suplimentare pe care le implica o alta livrare ( in cazul inlocuirii produsului)
  2. diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din urme vizibile de folosire (produsul poate fi refuzat, neacceptand returnarea acestuia, ori clientul isi da acordul scris ca accepta returnarea unei sume mai mici decat valoarea de achizitie)

Intentia de renuntare la comanda, sau de a returna un produs, trebuie anuntat prin telefon la nr. 0770.242.750 sau prin e-mail la adresa: info@dr-scholl.com.ro

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou!

Produsele livrate nu se returnează decât:

  • în cazul în care sunt defecte.
  • în cazul exercitării dreptului la retragere
  • în cazul în care produsul primit nu corespunde descrierilor, specificațiile descrise pe site-ul dr-scholl.com.ro
  • In cazul mărimilor eronat comandate, produsul/produsele vor putea fi schimbate cu alte mărimi.

Următoarele categorii de produse nu se pot returna:

  • Produsele executate la comandă după specificațiile consumatorului
  • produse personalizate cu specificații diferite față de produsele de serie obișnuite
  • Produse de igiena intima, cum ar fi absorbante, produse refolosibile de management al menstruatiei, lenjerie intima, suspensor, dopuri de urechi.

În caz de retur produse toate costurile de transport sunt suportate de către cumpărător.

Coletul în cauză va fi trimis direct la adresa afișată pe pagina de contact a site-ului www.dr-scholl.com.ro  și va fi recepționat de către noi pe baza de semnătură! NU NE DEPLASAM LA SEDIUL POSTEI ROMANE SAU LA SEDIILE SERVICIILOR DE CURIERAT!

Vă rugăm să trimiteți coletul prin firma de curierat rapid. Curierul/ridicarea coletului se va solicita de catre expeditor !

Adresa de retur: SC VITAL-LOGISTIC SRL,  540210 Tg-Mures, jud. Mures, str. Gh.Doja, nr.177, corp C1-C2, incinta Prodcomplex.

Înscrie-te la

NEWSLETTER

*Abonează-te acum ca să primești cele mai noi oferte, noutăți și stiri.