Sus

Ciorapi compresivi

  /    /  Ciorapi compresivi

Afișez 1 - 12 din 36 de rezultate

Ciorapi compresivi medicinali anti-varice

Ciorapi compresivi medicinali anti-varice sunt recomandați în profilaxia și tratamentul bolii varicoase, tromboflebitelor profunde sau în sindromul posttrombotic.

Ciorapii compresivi medicinali joacă un rol crucial în profilaxia și tratamentul afecțiunilor legate de boala varicoasă, inclusiv tromboflebitele profunde și sindromul posttrombotic. Acești ciorapi sunt nu doar utili, ci adesea indispensabili în menținerea sănătății venoase.

Utilizarea acestor ciorapi compresivi este recomandată în mod special pentru următoarele categorii de persoane:

  1. Profesioniști care petrec mult timp în picioare: Acest grup include, dar nu se limitează la, lucrătorii din retail, ospătari, profesori și personal medical. Pentru acești indivizi, care stau în picioare pentru perioade extinse, adesea peste 2-3 ore, ciorapii compresivi oferă un suport vital, ajutând la circulația sanguină și reducând riscul de afecțiuni venoase.
  2. Persoanele care ridică greutăți în mod regulat în cadrul profesiei lor: Acest grup include lucrători în depozite, constructori și alte profesii similare. Ridicarea constantă a greutăților poate pune o presiune suplimentară asupra venelor, iar ciorapii compresivi ajută la ameliorarea acestei presiuni.
  3. Femeile însărcinate: În timpul sarcinii, corpul femeii suferă numeroase schimbări, iar riscul de insuficiență venoasă crește. Ciorapii compresivi pentru gravide sunt special proiectați pentru a se adapta schimbărilor corpului, oferind suport și confort, în timp ce ajută la prevenirea problemelor venoase.

 Gama noastră de ciorapi compresivi include diverse opțiuni, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui individ :

  • Ciorapi preventivi: Ideali pentru cei care doresc să prevină problemele venoase înainte de a apărea.
  • Ciorapi compresivi de clasa 1 și 2: Acești ciorapi oferă grade diferite de compresie, de la medie la puternică, în funcție de necesitățile individuale.
  • Ciorapi antitrombotici: Special concepuți pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge.
  • Ciorapi pentru bărbați: Designul și materialul sunt adaptate specific nevoilor masculine.
  • Ciorapi cu vârf deschis sau închis: Oferă flexibilitate în alegerea stilului și confortului.

Pentru călătorii, recomandăm ciorapii compresivi de călătorie, care sunt esențiali pentru a preveni sindromul posttrombotic în timpul călătoriilor lungi. Acești ciorapi sunt unisex și se potrivesc oricărui stil de viață, fiind ideali pentru cei care călătoresc frecvent cu avionul, trenul sau alte mijloace de transport.

Subliniem importanța alegerii ciorapilor compresivi de înaltă calitate. Un produs de calitate superioară asigură nu doar o compresie adecvată, ci și o durabilitate îndelungată. Materialul din care sunt confecționați acești ciorapi este atent selectat pentru a oferi confort maxim pe durata întregii zile, prevenind iritațiile sau disconfortul. Designul lor modern și adaptabil permite purtarea lor în diverse contexte, fie că este vorba de o zi de lucru la birou sau de un eveniment special, asigurând în același timp un aspect estetic plăcut.