Sus

Ciorapi compresivi

  /    /  Ciorapi compresivi

Afișez 1 - 12 din 37 de rezultate

Ciorapi compresivi medicinali anti-varice

Ciorapi compresivi medicinali anti-varice sunt recomandați în profilaxia și tratamentul bolii varicoase, tromboflebitelor profunde sau în sindromul posttrombotic.

Sunt recomandați:

  • Celor care prin natura profesiei lor petrec timp îndelungat în picioare (peste 2-3 ore)
  • Persoanelor care sunt nevoite prin specificul profesiei să ridice constant greutăți

Ciorapii compresivi pentru gravide sunt special confectionați pentru prevenirea și tratarea insuficienței venoase în timpul sarcinii și se adaptează perfect la forma burticii.

Puteti alege dintr-o gama larga de ciorapi preventivi, ciorapi compresivi clasa 1(grad compresie medie) si clasa 2(grad compresie forte), ciorapi antitrombotici, ciorapi pentru barbati,  ciorapi cu varf deschis sau inchis.

Ciorapii compresivi pentru călătorie sunt ideali pentru persoanele care călătoresc mult cu diferite modalități de transport și ajută la prevenirea sindromul posttrombotic în timpul călătoriilor. Acești ciorapi și sosete compresivi sunt unisex.

În plus, este esențial să subliniem importanța calității ciorapilor compresivi. Alegerea unui produs de calitate superioară asigură o compresie adecvată și o durabilitate crescută. Materialul din care sunt confecționați acești ciorapi este special conceput pentru a oferi confort pe tot parcursul zilei, fără a provoca iritații sau disconfort. De asemenea, designul lor modern permite purtarea lor în diverse ocazii, fie că este vorba de o zi obișnuită la birou sau de o ocazie specială.