Tehnologiile Scholl

Oricat de moderna ar parea o pereche de pantofi, ceea ce nu se vede poate fi la fel de important ca si ceea ce se vede. Gama de incaltaminte Scholl reprezinta imbinarea perfecta intre tehnologie si moda la incaltaminte. Usor de recunoscut, gama Scholl, cu toata traditia si individualitatea unei marci cu adevarat unice, foloseste noi materiale si noi progrese in comfort si sustinere impreuna cu caracteristici iconice, cum este sigla Scholl. Toti pantofii Scholl incorporeaza tehnologia in comfort exclusiva si combina priceperea proiectantului pentru stil si eleganta cu cunostintele expertilor in ceea ce este mai bun pentru un picior sanatos. La munca sau joaca, vara sau iarna, ne putem bucura de confortul unei tehnologii unice.

Bioprint

Bioprint este rezultatul unei colaborări intense între Scholl şi Institutul Biomecanică din Valencia, care a condus la dezvoltarea unui suport al tălpii cu proprietăţi unice. Este confectionat din plută şi cauciuc, special realizate pentru a crea un suport flexibil şi anatomic, care oferă o bază ideală pentru picior, greutatea fiind distribuită în mod corespunzător şi oferind o aderenţă extrem de bună. Bioprint e cel mai nou design biomecanic conceput pentru a oferi maximum de confort.

Exercise

Talpa din lemn de fag fiert prelucrată manual menţine piciorul în poziţia corectă, obligându-l să execute în timpul mersului un exerciţiu permanent de relaxare. Stratul de spumă de latex amortizează şocurile şi contribuie la reducerea zgomotelor.

Fitness

Asigură picioarelor relaxare în timpul mersului şi activează muşchii. Rezistentă la apă, gama Fitness are şi un efect anti-alunecare, oferind siguranţă şi igienă maximă în condiţii de umezeală. Ideală pentru cei care merg la plajă sau la piscine, previne infectiile asociate cu unităţile de agrement, sănătatea picioarelor în condiţii de umezeală fiind asigurată de substanţele cu efect antimicrobian şi antifungic impregnate în branţ.

Gelactiv

Datorită gelului dinamic încorporat în talpa pantofului, este asigurată o absorbţie totală a şocurilor exercitate asupra picioarelor în timpul mersului. Perniţele calmante Gelactiv se adaptează la forma fiecărui picior, asigurand un sprijin activ de-a lungul întregii zile. Acest lucru este realizat prin utilizarea unui material inovator – Tehnogel – cunoscut pentru abilitatea sa de a face faţă şocurilor. Cu Gelactiv vă bucuraţi de manevrabilitate excelentă şi confort maxim, fără a face sacrificii estetice.

Massage

Talpa interioară striată masează picioarele în timpul mersului, elimină oboseala, îmbunătăteşte circulaţia sângelui în întreg corpul şi revigorează. Suprafaţa de contact e moale, flexibilă, asigurând astfel confort maxim în purtare.

Memory cushion

Tehnologie avansată Scholl ce dispune de un branţ de amortizare unic, care se adaptează şi reţine anatomia piciorului, recâştigându-şi forma la fiecare pas. Pastrează picioarele uscate datorită materialului ce respiră, iar presiunea este distribuită uniform de-a lungul tălpii înlaturând oboseala şi durerile de picioare.

Biomechanics

Influenţează pozitiv postura piciorului, susţinându-l în poziţia corectă de mers şi reducând semnificativ atât durerile de picior, cât şi cele ce pot apărea la nivelul genunchilor şi părţii inferioare a spatelui datorită poziţionării şi miscării incorecte a picioarelor. Tehnologia Biomechanics de la Scholl e rezultatul studiilor specialistilor asupra mecanismului complex de miscare a corpului in timpul mersului, adica a biomecanicii.