Înscrie-te la

Newsletter

  *Abonează-te acum ca să primești cele mai noi oferte, noutăți și stiri.
  Sus

  Termeni si conditii comanda si livrare

    /  Termeni si conditii comanda si livrare

  Acest site este operat de SC Medical Devices Solutions SRL, o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Târgu Mureş, B-dul 22 Decembrie 1989, Nr. 48, Targu-Mures 540124, România, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J26/783/2010 cod unic de înregistrare RO27749590  (denumită în continuare „Dr. Scholl”), număr de telefon 0265.265.268, 0737.514.817 și adresă de e-mail info@dr-scholl.com.ro.

  Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

  Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții va rugăm să contactați un consilier Dr. Scholl la numărele de telefon 0265.265.268, 0737.514.817.

  Dr. Scholl se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terți. Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.
  Cumpărătorul își dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de vânzator și de a primi pe viitor informații despre noi oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing direct. In conditiile Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și la cererea scrisă a Cumparatorului, datată și semnată, expediată pe adresa Dr. Scholl, acesta se obligă:

  • Să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale
  • Să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să steargă datele a căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecția datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, în mod gratuit
  • Să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

  Cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoționale, produse gratuite, precum și informații prin postă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Scholl Romania și partenerii săi.

  Prin încheierea acestui acord, Cumpărătorul se obligă să accepte Termenii și condțtiile Dr. Scholl.

  Dreptul la retur

  Consumatorul se poate razgandi/renunta la comanda, respectiv va putea returna un produs, în termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea comenzii, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 14 zile de la ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a produsului achizitionat.

  In urma renuntarii, vom rambursa contravaloarea produselor, mai putin costurile de livrare. Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării.

  Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator si pot fi influentate de dimensiunea si greutatea produselor returnate. In orice situatie acestea nu ar trebui sa depaseasca 20-30 RON, indiferent de compania de curierat agreata.

  In plus, consumatorul este responsabil si de:

  1. costurile suplimentare pe care le implica o alta livrare ( in cazul inlocuirii produsului)
  2. diminuarea valorii produselor returnate, rezultata din urme vizibile de folosire (produsul poate fi refuzat, neacceptand returnarea acestuia, ori clientul isi da acordul scris ca accepta returnarea unei sume mai mici decat valoarea de achizitie)

  Intentia de renuntare la comanda, sau de a returna un produs, trebuie anuntat prin telefon la nr. 0770.242.750 sau prin e-mail la adresa: office@vital-logistic.ro

  Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate: sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou!

  NU SE ACCEPTA LA RETUR:

  Produse cu ambalajul deteriorat (rupt, banda adeziva lipita pe cutie, etichete de curierat lipite pe cutie), produse cu urme de folosire (talpa interioara / exterioara murdara etc.)

  Din motive de igiena, nu se accepta la retur ciorapi compresivi / sosete care au fost probate!

  Nu se acceptă returnarea produselor prin POȘTA ROMÂNĂ. Vă rugăm să trimiteți coletul prin firma de curierat rapid. Curierul/ridicarea coletului se va solicita de catre expeditor !

  Adresa de retur: SC VITAL-LOGISTIC SRL,  540210 Tg-Mures, jud. Mures, str. Gh.Doja, nr.177, corp C1-C2, incinta Prodcomplex.

  Prelucrarea comenziilor

  Comenzile primite vor fi prelucrate in 2-3 zile lucratoare.  Echipa Dr-Scholl depune toate eforturile pentru a livra produsele in cel mai scurt timp posibil.

  Modalitate de livrare

  Produsele comandate pe www.dr-scholl.com.ro vor fi livrate la domiciliu printr-un serviciu de curierat (GLS) in cel mult 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

  Livrarea se va face de luni până vineri în intervalul orar 09:00-18:00. In perioada Sarbatorilor si in zilele libere oficiale firmele de curierat pot lucra cu program special. 

  Cumpărătorul este rugat sa comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

  Taxa livrare

  Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 350 lei. Pentru comenzile sub 350 lei costul transportului este  de 15 lei .

   

  v

  Încălțăminte medicală, saboți ortopedici profesionali și produse de îngrijire a picioarelor pentru sănătatea întregului tău corp.
  Nu aveți permisiunea de a vă înregistra

  Reset Password