Termeni si conditii comanda si livrare

Acest site este operat de SC Medical Devices Solutions SRL, o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în Târgu Mureş, B-dul 22 Decembrie 1989, Nr. 48, Targu-Mures 540124, România, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J26/783/2010 cod unic de înregistrare RO27749590  (denumită în continuare „Dr. Scholl”), număr de telefon 0265.265.268, 0737.514.817 și adresă de e-mail info@dr-scholl.com.ro.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții va rugăm să contactați un consilier Dr. Scholl la numărele de telefon 0265.265.268, 0737.514.817.

Dr. Scholl se obligă ca datele personale ale Cumpărătorului să nu fie difuzate către terți. Cumpărătorului îi sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.
Cumpărătorul își dă acordul ca datele sale cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de vânzator și de a primi pe viitor informații despre noi oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing direct. In conditiile Legii 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și la cererea scrisă a Cumparatorului, datată și semnată, expediată pe adresa Dr. Scholl, acesta se obligă:

  • Să confirme solicitantului, în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale
  • Să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să steargă datele a căror prelucrare nu este conform Legii 677/2001 pentru protecția datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, în mod gratuit
  • Să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Cumpărătorul este de acord să primească obiecte promoționale, produse gratuite, precum și informații prin postă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Scholl Romania și partenerii săi.

Prin încheierea acestui acord, Cumpărătorul se obligă să accepte Termenii și condțtiile Dr. Scholl.

Prelucrarea comenziilor

Comenzile primite vor fi prelucrate in 2-3 zile lucratoare. Veti fi contactat telefonic de pe numarul de telefon 0770.242.750 pentru a confirma comanda. Echipa Dr-Scholl depune toate eforturile pentru a livra produsele in cel mai scurt timp posibil.

Modalitate de livrare

Produsele comandate pe www.dr-scholl.com.ro vor fi livrate la domiciliu printr-un serviciu de curierat (Urgent-Cargus sau Fan Courier) in aproximativ 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Livrarea se va face de luni până vineri în intervalul orar 09:00-18:00. In perioada Sarbatorilor si in zilele libere oficiale firmele de curierat pot lucra cu program special. 

Cumpărătorul este rugat sa comunice o adresă de livrare unde poate fi găsit în acest interval orar precum şi un număr de telefon la care să poată fi contactat de către curier.

Taxa livrare

Transportul este GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 350 lei. Pentru comenzile sub 350 lei costul transportului este  de 15 lei in aria de acoperire Urgent-Cargus sau Fan Courier. In afara ariei de acoperire, este o suprataxa de 0,80 lei/km + TVA. Pentru a afla daca localitatea Dvs. se afla in aria de acoperire al serviciului de curierat ne puteti contacta prin mesaj, telefon sau email.