Sus

Încălțăminte medicală

  /    /  Încălțăminte medicală

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Încălțămintea medicală Scholl și saboții ortopedici profesionali Scholl oferă confort și stil celor care lucrează mergând sau stând în picioare întreaga zi.

Această gamă de încălțăminte este special concepută pentru a răspunde nevoilor celor care acordă o atenție deosebită sănătății picioarelor.

Marca Scholl este larg recunoscută și apreciată în peste 70 de țări din întreaga lume, devenind un sinonim al îngrijirii avansate a picioarelor. Acest renume se bazează pe o tradiție de peste un secol în domeniul sănătății și confortului picioarelor, Scholl fiind un nume de încredere pentru mulți.

Gama de încălțăminte medicală Scholl este rezultatul unei combinații armonioase între inovație tehnologică și design modern. Indiferent de contextul în care sunt purtate – la locul de muncă, în timpul vacanțelor, în sezonul cald sau rece – aceste produse oferă un confort excepțional, datorită tehnologiilor inovatoare integrate:

  • Bioprint: Încălțăminte cu talpă din plută, concepută pentru a oferi un suport natural piciorului.
  • Exercise: Saboți cu talpă din lemn, proiectați pentru a stimula o mers natural și sănătos.
  • Fitness și Massage: Încălțăminte tip masaj, care revigorează picioarele prin stimulare constantă.
  • Gelactiv: Încălțăminte echipată cu gel, pentru absorbția șocurilor și confort sporit.
  • Memory Cushion: Încălțăminte cu talonet din spumă de memorie, care se adaptează perfect formei piciorului.
  • Biomechanics: Încălțăminte care influențează pozitiv postura piciorului, contribuind la o alinieră corectă.

Cu peste 100 de ani de experiență în domeniul îngrijirii picioarelor, Scholl continuă să inoveze și să ofere produse de înaltă calitate, asigurându-se că fiecare utilizator beneficiază de cele mai bune soluții pentru sănătatea și confortul picioarelor. Această dedicare neîncetată pentru excelență este ceea ce face ca Scholl să fie un lider de necontestat în domeniul încălțămintei medicale și ortopedice.